Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - KUHINJA - Kuhinjska posoda
-0%

LAGOSTINA NIZKA KOZICA S POKROVOM AROMA 28CM / INDUKCIJA / ALUMINIJ, PREVLEKA

LAGOSTINA 8002531990494
Naša šifra: 8002531990494
LAGOSTINA NIZKA KOZICA S POKROVOM AROMA 28CM / INDUKCIJA / ALUMINIJ, PREVLEKA
InStock
Na zalogi ( 8 )
68,50 €
-0%
68,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Aroma je linija tlačno litega aluminija, ki zagotavlja izjemne rezultate v kuhinji. Zahvaljujoč do 3-krat bolj odporni prevleki proti prijemanju Titanium Excellence, se hrana ne prijema, je enostavna za čiščenje in omogoča zdravo, rahlo kuhanje, dušenje, cvrenje ali pečenje. Varen in trpežen premaz je popolna garancija, da v svojem dolgem ciklu uporabe prevleka ohrani svoje lastnosti (je brez PFOA, brez kadmija, brez svinca).

Termo-signal zagotavlja popolno temperaturo. Ko se ta obarva v živo rdeče je idealen čas za začetek kuhanja. Posoda premera 28 cm in višine 9 cm (brez pokrova), je idealna tudi za kuhanje golažev, enolončnic, pasulja… kjer je potreben daljši čas priprave, saj zahvaljujoč steklenemu in prozornemu pokrovu lahko ves čas nadzorujete vsebino v posodi. Kozica Aroma je posebna tudi zaradi izlivnega roba, ki omogoča lažje točenje tekočin. Dvojni stranski ročaji iz tlačno litega aluminija olajšajo prenašanje in rokovanje posode.

Glavna atrakcija linije pa je ročaj na pokrovu, ki je oblikovan tako, da lahko pokrov enostavno pokončno postavite na kuhinjski pult in pomešate vsebino v posodi. Primerna za kuhanje na vseh kuhalnih površinah, tudi na indukciji. Kozico in pokrov lahko pomijete v pomivalnem stroju.

Lastnosti

Blagovna znamka Lagostina
Oblika okrogla
Barva črna
Priložen pokrov DA
Lastnost Thermo-signal
Primerno za indukcijo DA
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Primerno za uporabo v pečici NE
Premer Ø 28 cm
Material aluminij, prevleka proti prijemanju
Linija AROMA
Višina 17 cm
Dolžina 39,5 cm
Širina 28 cm
Prostornina posode 4,2 L