Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - KUHINJA - Kuhinjska posoda
-0%

BRANDANI COCOTTE RUMENA KOZICA 26XH18CM / 4L / INDUKCIJA / GHIZA

BRANDANI 8029722525747
Naša šifra: 8029722525747
BRANDANI COCOTTE RUMENA KOZICA 26XH18CM / 4L / INDUKCIJA / GHIZA
InStock
Na zalogi ( 1 )
82,50 €
-0%
82,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Emajlirana, okrogla in rumena kozica BRANDANI »COCOTTE« je izdelana iz litega železa (ghize), ki je trpežen in vsestranski kos posode, ki ne sme manjkati v nobeni kuhinji. Gre za »Dutch oven« tip posode – litoželezna kozica je namreč prevlečena z dolgoobstojnim porcelanastim (emajl) premazom s pripadajočim pokrovom. Emajlirano lito železo je izredno cenjen in robusten material, ki se odlično prilagaja različnim načinom priprave in kuhanja jedi. Še posebej je priporočljiv za dolgo in počasno kuhanje na šibkem ognju in za cvrenje, saj je ena od glavnih značilnosti litoželeznih posod ravno izjemna spodobnost vzdrževanja in ohranjanja toplote ter posledično enakomerno kuhanje in praženje hrane. Posoda je primerna tudi za serviranje neposredno na mizi, saj v njej ostanejo jedi dlje časa tople. Pokrov posode zadržuje paro, ki se ustvarja med kuhanjem hrane, kar samo še dodatno izboljša okuse in privede do izjemnih rezultatov.

Litoželezno posodo lahko uporabljate na vseh kuhalnih površinah, vključno s plinskimi štedilniki, električnimi ploščami ter steklokeramično in indukcijsko ploščo. Posodo lahko uporabljate tudi v tradicionalni pečici do temperature 250°C. Litoželezna posoda ni primerna za uporabo v mikrovalovni pečici. Pri prenašanju posode vedno uporabite debelo kuhinjsko krpo ali kuhinjske rokavice. Kozica ni primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Več

Emajlirano lito železo je izredno cenjen in robusten material, ki se odlično prilagaja različnim načinom priprave in kuhanja jedi. Še posebej je priporočljiv za dolgo in počasno kuhanje na šibkem ognju in za cvrenje, saj je ena od glavnih značilnosti litoželeznih posod ravno izjemna spodobnost vzdrževanja in ohranjanja toplote ter posledično enakomerno kuhanje in praženje hrane.

Lastnosti

Blagovna znamka Brandani
Oblika okrogla
Barva rumena
Priložen pokrov DA
Toplotna odpornost v pečici do 250°
Višina 18 cm
Prostornina posode 4 L
Primerno za indukcijo DA
Primerno za mikrovalovno pečico NE
Primerno za pranje v pomivalnem stroju NE
Primerno za uporabo v pečici DA
Premer Ø 26 cm
Linija COCOTTE
Material lito železo, emajl