Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - KUHINJA - Kuhinjska posoda
-0%

RIESS MERILNI LONČEK S KLJUNOM BEE 9CM / 0,5L / EMAJL

RIESS 9003064137102
Naša šifra: 9003064137102
RIESS MERILNI LONČEK S KLJUNOM BEE 9CM / 0,5L / EMAJL
InStock
Na zalogi ( 1 )
33,50 €
-0%
33,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Kuhinjska merica za merjenje ali merilni lonček Bee se uporablja za pripravo sestavin za kuhanje in peko, kot so moka, sladkor, mleko, voda in druge hladne ali vroče tekočine. Dvojna lestvica na notranji strani prikazuje liter v razdelkih po centiliter in v razdelkih po 1 ali 1/8 litra. Merilni lonček ima udoben stranski ročaj kot tudi izliv, imenovan kljun, ki služi za enostavno nalivanje tekočine. Z zaobljenim robom in simpatičnim dizajnom čebelic, je primeren tudi za postrežbo neposredno na mizo. Izdelan je iz emajla. To je železo, ki je pri visokih temperaturah stopljeno s steklom. Emajlirana posoda je priporočljiva tudi za ljudi z alergijami na nikelj. Lonec lahko uporabite na vseh vrstah štedilnikov (plinskih, električnih, steklokeramičnih, indukcijskih in tudi na odprtem ognju). Zaradi železnega jedra emajl hitro prevaja toploto in jo trajnostno shrani za energetsko varčno kuhanje.

Popolno higieno zagotavlja gladka steklena površina brez por. Le-ta ne vpliva na okus, zavira razmnoževanje mikroorganizmov in je poleg tega enostavna za čiščenje. Ob pravilni uporabi in ustrezni negi bo posoda iz emajla zdržala dolgo časa in ohranila svoj tipičen sijaj. Lonček je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

NAMIG: Preverite še ostalo ponudbo posode iz linije Biene.

NASVET: Merilni lonček iz emajla se lahko uporablja za segrevanje točno odmerjenih tekočin, kot je mleko (ali voda) za kvašeno testo ali juho za rižoto. Vendar pa je treba kuhati na majhnem ognju, saj je premer dna zelo majhen. Pri segrevanju mleka predhodno dodamo malo vode, da se ne prismodi.

Lastnosti

Material emajl
Višina 14,5 cm
Prostornina posode 0,5 L
Premer Ø 9 cm
Primerno za indukcijo DA
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Blagovna znamka Riess
Barva bela
Linija BEE