Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - KUHINJA - Kuhinjska posoda
-0%

RIESS LONEC S POKROVOM BEE 16CM / 1,5L / DVOJNI ROČAJ / EMAJL

RIESS 9003064137119
Naša šifra: 9003064137119
RIESS LONEC S POKROVOM BEE 16CM / 1,5L / DVOJNI ROČAJ / EMAJL
InStock
Na zalogi ( 2 )
56,50 €
-0%
56,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Lonec Bee navdušuje s trebušasto obliko in dekorjem letečih drobnih čebelic. Obod lonca zaključuje robusten kromiran rob. Lonec premera 16 cm in prostornino 1,5 litra je idealen za kuhanje velikih količin z veliko tekočine, od juh, kuhane govedine, enolončnic, raguja, testenin, zelenjave, krompirja in še veliko več. Priložen pokrov deluje kot kontrolor energije: takoj ko začne ropotati, je čas, da zmanjšate toploto in s tem prihranite energijo. Glede na vrsto štedilnika se lahko približno 5 minut pred koncem kuhanja štedilnik popolnoma izklopi, saj emajl dolgo časa ohranja toploto. Posodo lahko uporabite na vseh štedilnikih (plinski, električni, steklokeramični, indukcijski in celo na odprtem ognju). Zahvaljujoč jedru iz železa se toplota hitro prevaja in nato shrani: za trajnostno, energijsko varčno kuhanje.

Prednost emajliranih ročajev je v tem, da za ohranjanje toplote lonec mirno lahko postavite tudi v pečico. Priporočamo, da pri dviganju loncev in pokrovov uporabljate debelejše prijemalke, saj se emajlirani ročaji med kuhanjem segrejejo in ravno tako ohranjajo temperaturo. Popolno higieno zagotavlja gladka steklena površina brez por. Le-ta ne vpliva na okus, zavira razmnoževanje mikroorganizmov in je poleg tega enostavna za čiščenje. Ob pravilni uporabi in ustrezni negi bo posoda iz emajla zdržala dolgo časa in ohranila svoj tipičen sijaj. Primerna je za pomivanje v pomivalnem stroju.

Emajl kot material je sestavljen iz železa, ki se pri visoki temperaturi spoji s steklom, torej je iz naravnih surovin, zato je še posebej primeren za ljudi z alergijami na nikelj.

NAMIG: Preverite še ostalo ponudbo posode iz linije Bee.

Več

Korenine podjetja Riess segajo v leto 1550, ko je bila ustanovljena prvotna kovačnica v Ybbsitzu v Mostviertlu v Spodnji Avstriji. Leta 1922 so njihovi predniki začeli proizvajati visokokakovostno emajlirano posodo. Danes so Julian Riess, Friedrich Riess in Susanne Rieß deveta generacija, ki vodi družinsko podjetje. RIESS je edini proizvajalec posode v Avstriji, proizvaja pa tudi emajlirane znake in industrijske komponente. Blagovna znamka je danes priljubljena in zastopana v številnih evropskih državah, ZDA, Avstraliji, Novi Zelandiji, Koreji in na Japonskem.

Lastnosti

Material emajl
Višina 11,1 cm
Prostornina posode 1,5 L
Premer Ø 16 cm
Primerno za indukcijo DA
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Blagovna znamka Riess
Primerno za uporabo v pečici DA
Oblika okrogla
Barva bela
Linija BEE
Priložen pokrov DA