Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - KUHINJA - Kuhinjska posoda
-0%

EMILE HENRY KOZICA, PEKAČ S POKROVOM FUSAIN 39,5x26,5CM / 6L / OVALNA / ČRNA / INDUKCIJA / KERAMIKA

EMILE HENRY 3289317945601
Naša šifra: 3289317945601
EMILE HENRY KOZICA, PEKAČ S POKROVOM FUSAIN 39,5x26,5CM / 6L / OVALNA / ČRNA / INDUKCIJA / KERAMIKA
InStock
Na zalogi ( 2 )
169,00 €
-0%
169,00 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Keramična kozica s pokrovom Fusain je izdelana iz vrhunske keramike Flame Ceramic®, ki omogoča enakomerno porazdelitev toplote in ohranjanje vlage med kuhanjem, kar je ključno za pripravo okusnih in sočnih jedi. Vdolbinice na spodnji strani pokrova koncentrirajo izhlapele sokove, ki se v drobnih kapljicah vrnejo na sestavine, kar zagotavlja, da jed ohrani sočnost, aromo in polnejši okus. Zaradi kroženje izhlapelih sokov se jed enakomerno kuha v lastnem soku in razvije nepozaben okus.

Črna posoda je primerna za vse kuhalne površine, tudi za indukcijo. Brez skrbi jo lahko uporabite v pečici in pomijete v pomivalnem stroju.

Več

Podjetje Emile Henry je priznana francoska blagovna znamka, ki se ukvarja s proizvodnjo vrhunske keramične posode in kuhinjskih pripomočkov. Ustanovljeno je bilo leta 1850 v mestu Marcigny v Burgundiji, regiji, ki je znana po svoji bogati tradiciji keramike in lončarstva. Emile Henry se ponaša z več kot 170 leti izkušenj in inovacij v proizvodnji keramičnih izdelkov. Njihova posoda je izdelana iz naravne burgundske gline, ki je znana po svojih edinstvenih lastnostih, kot so izjemna toplotna odpornost in sposobnost enakomernega razporejanja toplote. To omogoča, da jedi ostanejo sočne in polne okusov. Podjetje uporablja patentirano tehnologijo High Resistance® (HR), ki zagotavlja, da so njihovi izdelki izjemno trpežni, odporni na termične šoke in primerni za uporabo v pečici, mikrovalovni pečici, pomivalnem stroju in zamrzovalniku. Poleg tega so izdelki Emile Henry estetsko dovršeni, na voljo v različnih barvah in elegantnih dizajnih, kar jih naredi privlačne za vsako kuhinjo. Emile Henry je zavezan k ohranjanju okolja in trajnostni proizvodnji. Njihovi izdelki so 100% naravni, proizvodni procesi pa so zasnovani tako, da zmanjšujejo vpliv na okolje. Skozi leta je Emile Henry postal sinonim za kakovost, zanesljivost in inovacije na področju kuhinjske keramike, kar potrjuje tudi zaupanje številnih profesionalnih kuharjev in domačih kuharskih navdušencev po vsem svetu. S svojo robustnostjo in estetiko je Emile Henryjeva Tajine posoda odlična izbira za vse, ki želijo pripraviti avtentične in okusne jedi na tradicionalen način.

Lastnosti

Blagovna znamka Emile Henry
Oblika ovalna
Barva črna
Priložen pokrov DA
Lastnost za 8-10 oseb
Višina 18,5 cm
Prostornina posode 5,85 L
Dolžina 39,5 cm
Primerno za indukcijo DA
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Primerno za uporabo v pečici DA
Garancija 10 let
Širina 26,5 cm
Material keramika