TRENDI SO NAM BLIZU

Maloprodaja

V naših prodajalnah, ki se nahajajo na šestih lokacijah po Sloveniji, boste našli številne izdelke za dom in gospodinjstvo. Izbirate lahko med bogato ponudbo izdelkov iz porcelana, nerjavečega jekla in stekla kot tudi kuhinjske in okrasne keramike, posode in mnoge druge izdelke.

S ponosom lahko rečemo, da boste pri nas zagotovo našli tudi primerno darilo za vsako priložnost - poročna darila, darila za posebne priložnosti, darila za obletnice ... Trudimo se, da se boste v naših prodajalnah počutili kot doma, prijetno in udobno, iz njih pa odšli zadovoljni. Pri tem vam bodo pomagale naše prodajalke, saj so s strokovnimi nasveti vedno na voljo. Svetovale vam bodo, kako v svoj dom vnesti toplino barv in kako s pomočjo navidezno majhnih dodatkov ustvariti dom, ki ga boste vsakomur s ponosom razkazali.

Da boste ob obisku prodajaln Kristal enostavno in hitro izbrali prave izdelke, imamo te razporejene po različnih bivanjskih sklopih. Izbirate lahko med krožniki, jedilnim priborom, kozarci in servisnimi posodami, modnimi izdelki za gospodinjstvo, namiznimi dekoracijami ter drobnimi pozornostmi za vsakogar. Način postavitve in neposredna predstavitev izdelkov od blizu vam bodo olajšali nakup in polepšali nakupno doživetje. 

Našim kupcem zagotavljamo, da bodo z izborom naših izdelkov vedno v koraku s časom in najsodobnejšimi modnimi trendi na področju opremljanja doma.

 

BREZPLAČNO ZAVIJANJE DARIL

Ob nakupu darila v prodajalnah Kristal, vam le to brezplačno zavijemo in aranžiramo. 

 

KNJIGA ŽELJA

Bodoči mladoporočenci, želite vašim svatom olajšati odločitev pri izbiri poročnih daril? V prodajalnah Kristal lahko odprete KNJIGO ŽELJA. Skrbno izbrani izdelki, ki vam jih nudimo pri nas, vas bodo spremljali dolgo časa. Spominjali vas bodo na vašo poroko, pa tudi na tistega, ki vam je darilo podaril. Všečni in uporabni pripomočki bodo vaš dom naredili še bolj prijeten.

 

 

NAŠE PRODAJALNE:

Prodajalna Renče 

Prodajalna Nova Gorica Eda Center  

Prodajalna Ajdovščina 

Prodajalna Postojna

Prodajalna Domžale 

Prodajalna Ljubljana Koseze