Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - MIZA - Kozarci in kelihi
-0%

STOLZLE KELIH ZA RDEČE VINO REVOLUTION 490ML / STEKLO

STOLZLE 4012632137197
Naša šifra: 4012632137197
STOLZLE KELIH ZA RDEČE VINO REVOLUTION 490ML / STEKLO
InStock
Na zalogi ( > 50 )
3,75 €
-0%
3,75 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Kelih za rdeče vino Stolzle Revolution (490 ml) je primeren za klasična rdeča vina, kot so Chianti Classico, Chianti Riserva, Montepulciano, Barbera, Zweigelt. Linijo kozarcev Revolution sta skupaj oblikovala zvezdniški arhitekt Wilhelm Holzbauer in vinski strokovnjak Heinz Kammerer. Rezultat je kelih iz 100% kristalnega stekla brez svinca, ki je oblikovan z izjemnim značajem in hkrati omogoča prefinjeno in izvrstno uživanje v odličnih vinih. Oblika čaše se popolnoma ujema s pomembnimi dejavniki, kot so kislost, zrelost, vsebnost taninov, polnost arome in viskoznost. Kelih Revolution je izdelan tako, da je med izdelavo pecelj izvlečen iz čaše, kar ustvarja gladek prehod. Steblo je nekoliko skrajšano, zato ima kelih večjo stabilnost. Primeren je za pomivanje v pomivalnem stroju.

Več

Z bogato dediščino, ki sega več kot 134 let nazaj, je bil Stölzle nenehni pionir v umetnosti izdelave stekla, ki ustvarja kristalno stekleno posodo, ki neopazno združuje brezčasnost in sodobno privlačnost. Predani steklarji podjetja, ki se nahajajo v slikoviti regiji Lausitz v Nemčiji, združujejo tradicionalne tehnike z najsodobnejšimi stroji za natančno izdelavo vsakega kosa, kar zagotavlja izjemno kakovost, vzdržljivost in pozornost do podrobnosti.

Stölzle si prizadeva ustvariti steklene izdelke, ki izboljšajo senzorično izkušnjo, povzdignejo okuse in arome pijač. Ne glede na to, ali gre za najboljše vino, natančno zmešan koktajl ali preprost kozarec vode, so njegovi kozarci oz. kelihi premišljeno oblikovani za izboljšanje izkušnje in ustvarjanje trajnih spominov.

Lastnosti

Višina 22,5 cm
Prostornina 490 ml
Premer Ø 9 cm
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Blagovna znamka Stolzle
Oblika kelih
Barva prozorna
Linija REVOLUTION
Lastnost brez svinca
Material steklo