Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - MIZA - Kozarci in kelihi
-0%

STOLZLE KELIH ZA VINO COCOON BURGUNDY 712ML / STEKLO

STOLZLE 4012632298997
Naša šifra: 4012632298997
STOLZLE KELIH ZA VINO COCOON BURGUNDY 712ML / STEKLO
InStock
Na zalogi ( 12 )
8,75 €
-0%
8,75 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Kelih za vino Cocoon (712 ml) je del izjemne linije iz 100% kristalnega stekla brez svinca, ki raziskuje inovativne metode oblikovanja. S sodobnimi tehnikami je bila ustvarjena kokonasta struktura, ki daje vinu veliko prostora in omogoča, da se koncept »razvoja arome« pojavi v popolnoma novih plateh. Čaša omogoča optimalno prezračevanje vina, tako da se njegov aromatični profil razvije tudi ob nežnem vrtenju. Ko vaše vino počiva v zapredku, njegove arome skozi čas doživijo fascinantno metamorfozo.

Kelih zagotovo izstopa od tradicionalnih vinskih kozarcev in je zaradi svoje estetike absolutno prava paša za oči. Kozarec je lahek, s tankimi stenami in pecljem, ki je med izdelavo izvlečen iz čaše, kar ustvarja gladek prehod. Kelih Cocoon je namenjen za burgundsko, bordojsko, rdeče vino, belo vino in šampanjec ali pijačo za sproščeno eleganco. Spodnji širši del omogoča vrtinčenje vina, ki postane prava oblika umetnosti, saj tekočina elegantno udari ob rob in graciozno zapleše nazaj v kelih. Dlje ko pustite vino v Cocoonu, bolj se njegov okus spreminja. Zgornji del keliha koncentrira arome v simfonijo vonjav, ki se zadržujejo z vsakim vrtincem, kar zagotavlja, da je vsak požirek izkušnja, ki jo je treba ceniti do zadnje kapljice. Kelih je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

Več

Z bogato dediščino, ki sega več kot 134 let nazaj, je bil Stölzle nenehni pionir v umetnosti izdelave stekla, ki ustvarja kristalno stekleno posodo, ki neopazno združuje brezčasnost in sodobno privlačnost. Predani steklarji podjetja, ki se nahajajo v slikoviti regiji Lausitz v Nemčiji, združujejo tradicionalne tehnike z najsodobnejšimi stroji za natančno izdelavo vsakega kosa, kar zagotavlja izjemno kakovost, vzdržljivost in pozornost do podrobnosti.

Stölzle si prizadeva ustvariti steklene izdelke, ki izboljšajo senzorično izkušnjo, povzdignejo okuse in arome pijač. Ne glede na to, ali gre za najboljše vino, natančno zmešan koktajl ali preprost kozarec vode, so njegovi kozarci oz. kelihi premišljeno oblikovani za izboljšanje izkušnje in ustvarjanje trajnih spominov.

Lastnosti

Blagovna znamka Stolzle
Oblika kelih
Barva prozorna
Lastnost brez svinca
Višina 24,5 cm
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Prostornina 712 ml
Premer Ø 11 cm
Material steklo
Linija COCOON