Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - MIZA - Kozarci in kelihi
-0%

STOLZLE KOZAREC ZA VODO, SOK COCOON 447ML / STEKLO

STOLZLE 4012632299024
Naša šifra: 4012632299024
STOLZLE KOZAREC ZA VODO, SOK COCOON 447ML / STEKLO
InStock
Na zalogi ( 12 )
5,50 €
-0%
5,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Kozarec za vodo ali sok Cocoon (447 ml) je del izjemne linije iz 100% kristalnega stekla brez svinca, ki raziskuje inovativne metode oblikovanja, ki raziskuje inovativne metode oblikovanja. S sodobnimi tehnikami je bila ustvarjena kokonasta struktura, ki daje pijači veliko prostora in omogoča, da se koncept »razvoja arome« pojavi v popolnoma novih plateh. Čaša omogoča optimalno prezračevanje, tako da se njegov aromatični profil razvije tudi ob nežnem vrtenju.

Kozarec zagotovo izstopa od tradicionalnih in je zaradi svoje estetike absolutno prava paša za oči. Je lahek, s tankimi stenami. Spodnji širši del omogoča vrtinčenje pijače, ki postane prava oblika umetnosti, saj tekočina elegantno udari ob rob in graciozno zapleše nazaj v kozarec. Primeren je za pomivanje v pomivalnem stroju.

Več

Z bogato dediščino, ki sega več kot 134 let nazaj, je bil Stölzle nenehni pionir v umetnosti izdelave stekla, ki ustvarja kristalno stekleno posodo, ki neopazno združuje brezčasnost in sodobno privlačnost. Predani steklarji podjetja, ki se nahajajo v slikoviti regiji Lausitz v Nemčiji, združujejo tradicionalne tehnike z najsodobnejšimi stroji za natančno izdelavo vsakega kosa, kar zagotavlja izjemno kakovost, vzdržljivost in pozornost do podrobnosti.

Stölzle si prizadeva ustvariti steklene izdelke, ki izboljšajo senzorično izkušnjo, povzdignejo okuse in arome pijač. Ne glede na to, ali gre za najboljše vino, natančno zmešan koktajl ali preprost kozarec vode, so njegovi kozarci oz. kelihi premišljeno oblikovani za izboljšanje izkušnje in ustvarjanje trajnih spominov.

Lastnosti

Blagovna znamka Stolzle
Barva prozorna
Lastnost brez svinca
Višina 10,6 cm
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Prostornina 447 ml
Premer Ø 8,8 cm
Linija COCOON
Material steklo