Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - MIZA - Kozarci in kelihi
-0%

RCR SET ZA WHISKEY BRILLANTE ECO LUXION / 7-DELNI / KRISTALNO STEKLO

RCR 8007815733583
Naša šifra: 8007815733583
RCR SET ZA WHISKEY BRILLANTE ECO LUXION / 7-DELNI / KRISTALNO STEKLO
InStock
Na zalogi ( 6 )
55,00 €
-0%
55,00 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Brillante je nova kolekcija, ki jo navdihuje izdelava dragocenega in bleščečega diamantnega reza, ki povečuje sijaj materiala. V setu je steklenica za viski s prostornino 850 ml (višina 18,9 cm) in 6 kozarcev prostornine 340 ml. Set je izdelan iz kakovostnega kristalnega stekla, ki je primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Kaj je kristalno steklo?

Kristalno steklo je visokokakovostna vrsta stekla, ki je poznana po svoji kristalni prosojnosti in sijaju. Pogosto se uporablja za izdelavo kozarcev, skled, vaz in svetilk, zaradi svojih estetskih in optičnih lastnosti. Pri nazdravljanju s kozarci, ti oddajajo prijeten zven. Kristalno steklo je trdnejše od običajnega stekla.

Kaj pomeni brez svinca?

Kristalno steklo je mešanica materialov, ki običajno vsebuje svinec, saj poveča njegovo gostoto in refrakcijo svetlobe, zaradi česar je bolj bleščeče in privlačno. Ker je svinec v osnovi strupen, vse več proizvajalcev išče rešitve brez svinca. Steklenina RCR je izdelana iz kristalnega stekla brez svinca.

Več

RCR Cristalleria Italiana se je rodila leta 1967 v osrčju Toskane iz ideje skupine rokodelcev, ki so s pogumom in talentom izražali najvišjo raven steklarske umetnosti. Vsi izdelki so izdelani iz vrhunskega zvočnega stekla, materiala najvišje kakovosti, zasnovanega s popolnim spoštovanjem do okolja.

Lastnosti

Blagovna znamka RCR
Barva prozorna
Število kosov 7
Višina 18,9 cm
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Material steklo