Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - MIZA - Kozarci in kelihi
-0%

RCR SET ZA WHISKEY TIMELESS COMBO / 3-DELNI / KRISTALNO STEKLO

RCR 8007815255351
Naša šifra: 8007815255351
RCR SET ZA WHISKEY TIMELESS COMBO / 3-DELNI / KRISTALNO STEKLO
InStock
Na zalogi ( 1 )
48,50 €
-0%
48,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

RCR Timeless Combo set združuje kozarce in steklenico, ki jih je mogoče zložiti, kar vam omogoča zabavno in ustvarjalno izkušnjo pri strežbi koktajlov in žganih pijač. Set je izdelan iz kristalnega stekla, brez svinca, z izjemno odpornostjo na zlom. Poleg tega je testiran za več kot 4000 profesionalnih uporab v pomivalnem stroju, tako da sta čiščenje in vzdrževanje enostavna. Set Combo je odlična izbira za tiste, ki želite odkrivati okuse in svoje pijače predstaviti na izviren način. V setu je steklenica za viski s prostornino 350 ml (višina 13 cm) in 2 kozarca s prostornino 370 ml.

Kaj je kristalno steklo? 

Kristalno steklo je visokokakovostna vrsta stekla, ki je poznana po svoji kristalni prosojnosti in sijaju. Pogosto se uporablja za izdelavo kozarcev, skled, vaz in svetilk, zaradi svojih estetskih in optičnih lastnosti. Pri nazdravljanju s kozarci, ti oddajajo prijeten zven. Kristalno steklo je trdnejše od običajnega stekla.

Kaj pomeni brez svinca?

Kristalno steklo je mešanica materialov, ki običajno vsebuje svinec, saj poveča njegovo gostoto in refrakcijo svetlobe, zaradi česar je bolj bleščeče in privlačno. Ker je svinec v osnovi strupen, vse več proizvajalcev išče rešitve brez svinca. Steklenina RCR je izdelana iz kristalnega stekla brez svinca.

Več

RCR Cristalleria Italiana se je rodila leta 1967 v osrčju Toskane iz ideje skupine rokodelcev, ki so s pogumom in talentom izražali najvišjo raven steklarske umetnosti. Vsi izdelki so izdelani iz vrhunskega zvočnega stekla, materiala najvišje kakovosti, zasnovanega s popolnim spoštovanjem do okolja.

Lastnosti

Blagovna znamka RCR
Barva prozorna
Število kosov 3
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Material steklo