Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - MIZA - Kozarci in kelihi
-0%

RCR SET ZA WHISKEY DAVINCI SKULTURA / 3-DELNI / KRISTALNO STEKLO

RCR 8007815269624
Naša šifra: 8007815269624
RCR SET ZA WHISKEY DAVINCI SKULTURA / 3-DELNI / KRISTALNO STEKLO
InStock
Na zalogi ( 2 )
115,00 €
-0%
115,00 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Set DaVinci Skultura je izdelan iz kakovostnega kristalnega stekla brez svinca, ki ima edinstvene lastnosti: je prozoren, trpežen, ima popolno akustiko. Set vključuje steklenico za viski s prostornino 800 ml (višina 18 cm) in 2 kozarca prostornine 290 ml. Komplet je prava paša za oči v vitrini ali na steni šanka s svojim nenavadnimi krivuljami. Kozarci so vsestranski, saj se lahko polega serviranja viskija uporabljajo tudi za koktajle ali brezalkoholne pijače. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Kaj je kristalno steklo?

Kristalno steklo je visokokakovostna vrsta stekla, ki je poznana po svoji kristalni prosojnosti in sijaju. Pogosto se uporablja za izdelavo kozarcev, skled, vaz in svetilk, zaradi svojih estetskih in optičnih lastnosti. Pri nazdravljanju s kozarci, ti oddajajo prijeten zven. Kristalno steklo je trdnejše od običajnega stekla.

Kaj pomeni brez svinca?

Kristalno steklo je mešanica materialov, ki običajno vsebuje svinec, saj poveča njegovo gostoto in refrakcijo svetlobe, zaradi česar je bolj bleščeče in privlačno. Ker je svinec v osnovi strupen, vse več proizvajalcev išče rešitve brez svinca. Steklenina RCR je izdelana iz kristalnega stekla brez svinca.

Več

RCR Cristalleria Italiana se je rodila leta 1967 v osrčju Toskane iz ideje skupine rokodelcev, ki so s pogumom in talentom izražali najvišjo raven steklarske umetnosti. Vsi izdelki so izdelani iz vrhunskega zvočnega stekla, materiala najvišje kakovosti, zasnovanega s popolnim spoštovanjem do okolja.

Lastnosti

Blagovna znamka RCR
Barva prozorna
Število kosov 3
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Material steklo