Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - MIZA - Kozarci in kelihi
-0%

RCR SET KOZAREC ZA LIKER TIMELESS ECO LUXION 80ML / 6 KOS / KRISTALNO STEKLO

RCR 8007815258789
Naša šifra: 8007815258789
RCR SET KOZAREC ZA LIKER TIMELESS ECO LUXION 80ML / 6 KOS / KRISTALNO STEKLO
InStock
Na zalogi ( 17 )
16,50 €
-0%
16,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

RCR set kozarcev za liker Timeless je kolekcija, ki izstopa s svojim stilskim in elegantnim dizajnom. Ti kozarci, ki jih je v kompletu 6, imajo prostornino 80 ml in so idealni za postrežbo likerjev, kave in ostalih žganih pijač. Brezčasni 6-delni je zasnovan z edinstveno lahkotnostjo čistih surovin in je bil preizkušen za več kot 4000 profesionalnih uporab v pomivalnem stroju. Kozarci so izdelani iz kristalnega stekla, brez svinca, z izjemno odpornostjo na zlom.

Kaj je kristalno steklo?

Kristalno steklo je visokokakovostna vrsta stekla, ki je poznana po svoji kristalni prosojnosti in sijaju. Pogosto se uporablja za izdelavo kozarcev, skled, vaz in svetilk, zaradi svojih estetskih in optičnih lastnosti. Pri nazdravljanju s kozarci, ti oddajajo prijeten zven. Kristalno steklo je trdnejše od običajnega stekla.

Kaj pomeni brez svinca?

Kristalno steklo je mešanica materialov, ki običajno vsebuje svinec, saj poveča njegovo gostoto in refrakcijo svetlobe, zaradi česar je bolj bleščeče in privlačno. Ker je svinec v osnovi strupen, vse več proizvajalcev išče rešitve brez svinca. Steklenina RCR je izdelana iz kristalnega stekla brez svinca.

Več

RCR Cristalleria Italiana se je rodila leta 1967 v osrčju Toskane iz ideje skupine rokodelcev, ki so s pogumom in talentom izražali najvišjo raven steklarske umetnosti. Vsi izdelki so izdelani iz vrhunskega zvočnega stekla, materiala najvišje kakovosti, zasnovanega s popolnim spoštovanjem do okolja.

Lastnosti

Material steklo
Število kosov 6
Prostornina 80 ml
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Blagovna znamka RCR
Barva prozorna
Linija TIMELESS