Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - MIZA - Kozarci in kelihi
-0%

RCR SET KOZAREC ZA WHISKEY TIMELESS ECO LUXION 360ML / 6 KOS / KRISTALNO STEKLO

RCR 8007815258857
Naša šifra: 8007815258857
RCR SET KOZAREC ZA WHISKEY TIMELESS ECO LUXION 360ML / 6 KOS / KRISTALNO STEKLO
InStock
Na zalogi ( 28 )
22,50 €
-0%
22,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Set kozarcev za viski Timeless navdušuje z modernim in nezamenljivim stilom, ki so jih za svoje oglaševanje izbrali najpomembnejši proizvajalci koktajlov in žganih pijač ter filmski ustvarjalci v številnih uspešnih filmih. Kozarce najdete tudi na mizah restavracij po vsem svetu. V setu je šest kozarcev s prostornino 360 ml, ki so izdelani iz kristalnega stekla, brez svinca, z izjemno odpornostjo na zlom. Poleg tega so testirani za več kot 4000 profesionalnih uporab v pomivalnem stroju, tako da sta čiščenje in vzdrževanje enostavna.

Kaj je kristalno steklo?

Kristalno steklo je visokokakovostna vrsta stekla, ki je poznana po svoji kristalni prosojnosti in sijaju. Pogosto se uporablja za izdelavo kozarcev, skled, vaz in svetilk, zaradi svojih estetskih in optičnih lastnosti. Pri nazdravljanju s kozarci, ti oddajajo prijeten zven. Kristalno steklo je trdnejše od običajnega stekla.

Kaj pomeni brez svinca?

Kristalno steklo je mešanica materialov, ki običajno vsebuje svinec, saj poveča njegovo gostoto in refrakcijo svetlobe, zaradi česar je bolj bleščeče in privlačno. Ker je svinec v osnovi strupen, vse več proizvajalcev išče rešitve brez svinca. Steklenina RCR je izdelana iz kristalnega stekla brez svinca.

Več

RCR Cristalleria Italiana se je rodila leta 1967 v osrčju Toskane iz ideje skupine rokodelcev, ki so s pogumom in talentom izražali najvišjo raven steklarske umetnosti. Vsi izdelki so izdelani iz vrhunskega zvočnega stekla, materiala najvišje kakovosti, zasnovanega s popolnim spoštovanjem do okolja.

Lastnosti

Material steklo
Višina 9,2 cm
Število kosov 6
Prostornina 360 ml
Premer Ø 8,6 cm
Blagovna znamka RCR
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Barva prozorna
Linija TIMELESS