Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - MIZA - Steklenice in vrči
-0%

RCR STEKLENICA ZA WHISKEY TIMELESS ECO LUXION 750ML / KRISTALNO STEKLO

RCR 8007815515219
Naša šifra: 8007815515219
RCR STEKLENICA ZA WHISKEY TIMELESS ECO LUXION 750ML / KRISTALNO STEKLO
InStock
Na zalogi ( 9 )
27,50 €
-0%
27,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Klasična steklenica za viski iz RCR-jeve linije Timeless (750 ml) bo navdušila vaše goste s svojim resnično brezčasnim slogom. Izdelana je kakovostnega kristalnega stekla brez svinca LUXION®, ki ga je enostavno očistiti v pomivalnem stroju. Fine črte na zunanji strani, ki segajo od dna do vratu steklenice, naredijo tako otip površine kot njeno vsebino bolj zanimivo. Steklenica je visoka 18,9 cm, z zamaškom pa 22,8 cm.

Kaj je kristalno steklo?

Kristalno steklo je visokokakovostna vrsta stekla, ki je poznana po svoji kristalni prosojnosti in sijaju. Pogosto se uporablja za izdelavo kozarcev, skled, vaz in svetilk, zaradi svojih estetskih in optičnih lastnosti. Pri nazdravljanju s kozarci, ti oddajajo prijeten zven. Kristalno steklo je trdnejše od običajnega stekla.

Kaj pomeni brez svinca?

Kristalno steklo je mešanica materialov, ki običajno vsebuje svinec, saj poveča njegovo gostoto in refrakcijo svetlobe, zaradi česar je bolj bleščeče in privlačno. Ker je svinec v osnovi strupen, vse več proizvajalcev išče rešitve brez svinca. Steklenina RCR je izdelana iz kristalnega stekla brez svinca.

Več

RCR Cristalleria Italiana se je rodila leta 1967 v osrčju Toskane iz ideje skupine rokodelcev, ki so s pogumom in talentom izražali najvišjo raven steklarske umetnosti. Vsi izdelki so izdelani iz vrhunskega zvočnega stekla, materiala najvišje kakovosti, zasnovanega s popolnim spoštovanjem do okolja.

Lastnosti

Material steklo
Višina 18,9 cm
Prostornina 450 ml
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Blagovna znamka RCR
Barva prozorna
Linija TIMELESS