Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - MIZA - Za serviranje

RCR SKLEDA TIMELESS ECO LUXION 32xH10,2CM / KRISTALNO STEKLO

RCR 8007815258918
Naša šifra: 8007815258918
RCR SKLEDA TIMELESS ECO LUXION 32xH10,2CM / KRISTALNO STEKLO
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
26,50 €
-0%
26,50 €

Če želite prejeti obvestilo, ko bo izdelek ponovno na zalogi, se morate registrirati ali .

Skleda Timeless je izdelana iz najkakovostnejšega eko kristalnega stekla LUXION®, ki ne vsebuje svinca in škodljivih snovi, je okolju prijazno in ga je mogoče 100% reciklirati. Eko-kristalno steklo odlikuje sijaj, popolna akustika, ohranja okus in aromo. Skleda premera 32 cm, je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Kaj je kristalno steklo?

Kristalno steklo je visokokakovostna vrsta stekla, ki je poznana po svoji kristalni prosojnosti in sijaju. Pogosto se uporablja za izdelavo kozarcev, skled, vaz in svetilk, zaradi svojih estetskih in optičnih lastnosti. Pri nazdravljanju s kozarci, ti oddajajo prijeten zven. Kristalno steklo je trdnejše od običajnega stekla.

Kaj pomeni brez svinca?

Kristalno steklo je mešanica materialov, ki običajno vsebuje svinec, saj poveča njegovo gostoto in refrakcijo svetlobe, zaradi česar je bolj bleščeče in privlačno. Ker je svinec v osnovi strupen, vse več proizvajalcev išče rešitve brez svinca. Steklenina RCR je izdelana iz kristalnega stekla brez svinca.

Več

RCR Cristalleria Italiana se je rodila leta 1967 v osrčju Toskane iz ideje skupine rokodelcev, ki so s pogumom in talentom izražali najvišjo raven steklarske umetnosti. Vsi izdelki so izdelani iz vrhunskega zvočnega stekla, materiala najvišje kakovosti, zasnovanega s popolnim spoštovanjem do okolja.

Lastnosti

Material steklo
Višina 10,2 cm
Premer Ø 32 cm
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Blagovna znamka RCR
Oblika okrogla
Barva prozorna
Linija TIMELESS