Tradicija je pri nas doma

O podjetju

Podjetje Kristal d.o.o. Renče je družinsko podjetje, ki je na slovenskem tržišču prisotno že petindvajset let. Ukvarjamo se s trgovino na debelo in drobno, in sicer s prodajo različnih izdelkov iz porcelana, stekla, nerjavečega jekla, plastike, keramike ter drugih uporabnih proizvodov za dom in gospodinjstvo, gostinstvo ter druge namene.

Pri nas boste gotovo našli nekaj zase. Nudimo vam številne izdelke mnogih svetovno znanih proizvajalcev v različnih cenovnih razredih, ki so nepogrešljivi v vašem domu ali gostinskem oziroma poslovnem prostoru. V podjetju Kristal sledimo našemu sloganu "Zakladnica idej za prijetnejši dom". Pravimo, da je naša ponudba kot ''zakladnica raznovrstnih izdelkov'', ki še tako zahtevne kupce ne bodo pustili ravnodušne.

Vse izdelke iz naše ponudbe tržimo na slovenskem trgu, trenutno nas lahko obiščete v šestih prodajalnah širom Slovenije. Naš cilj v prihodnosti je širitev prodaje tudi na ostale evropske trge.
Na sedežu podjetja v Renčah imamo velik razstavni prostor, ki se razteza na skoraj 300 kvadratnih metrih, in približno 1000 kvadratnih metrov veliko skladišče za potrebe grosistične prodaje. To nam omogoča dobre nabavne vire in organizirano potniško mrežo. Ravno ta fleksibilnost podjetja nam je omogočila, da smo si na območju celotne Slovenije pridobili velik tržni delež.

Naši kupci so različni. Oskrbujemo tako trgovske verige, trgovine, kmetijske zadruge, butike, gostince kot  tudi številne druge. Ves čas imamo na zalogi več kot 8000 artiklov, s ponudbo pa se prilagajamo potrebam naših kupcev.