Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - PEKA - Za pizzo
-0%

KAMNITA PLOŠČA ZA PIZZO NA STOJALU 33CM+ KOLESCE ZA PIZZO / OKROGLA / KERAMIKA, INOX

GUSTO CASA 8015361236502
Naša šifra: 8015361236502
KAMNITA PLOŠČA ZA PIZZO NA STOJALU 33CM+ KOLESCE ZA PIZZO / OKROGLA / KERAMIKA, INOX
InStock
Na zalogi ( 11 )
19,90 €
-0%
19,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Z ognjevzdržno kamnito ploščo lahko imate doma pravo picerijo. Pekli boste lahko najboljše pice italijanske gastronomske tradicije. Hrustljavo ali mehko, tanko ali debelo, začinjeno na tisoče načinov, z izbiro klasičnih neapeljskih receptov ali raziskovanjem umetnosti gurmanske kuhinje. Ogreta plošča s premerom 33 cm in debeline 1 cm, absorbira vlago iz testa, ob stalni temperaturi v pečici pa zagotavlja pripravo popolne skorje. Vedno jo postavite v hladno pečico, saj boste tako preprečili, pokanje šamotne plošče. Ni primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Pomijte jo ročno z blagim detergentom.

Plošči je dodano še kolesce za enostavno rezanje pice na kose. Izdelano je iz nerjavečega jekla in ergonomsko oblikovanim ročajem za lažje in udobno rokovanje. Stojalo omogoča, da ploščo postavite na kuhinjski pult ali mizo neposredno pred gosta.

NASVET: Za optimalno peko postavite ognjevzdržni kamen v pečico (za 20-30 minut) ali na žar na oglje ali plin s pokrovom (za 15 minut). Nato na vrh položite testo za pico, ki bo zaradi enakomerne porazdelitve toplote in odvajanja odvečne vlage v kratkem času odlično pečena, takšna kot v pravi krušni peči.

Vse kar ostane je, da pogrnete mizo in uživate v živahnem družabnem večeru z družino in prijatelji.

Lastnosti

Blagovna znamka Gusto Casa
Oblika okrogla
Število kosov 2
Dolžina 36 cm
Primerno za pranje v pomivalnem stroju NE
Primerno za uporabo v pečici DA
Širina 35 cm
Premer Ø 33 cm
Material kamen - šamot