Postopek nakupa

1. Oddaja naročila

Kupec doda izbrane izdelke v košarico s klikom na gumb V košarico (gumb z grafičnim prikazom košarice oziroma torbe na spletni predstavitvi izdelka). Izbrani izdelek ali več izdelkov si lahko kupec ogleda s klikom na košarico v desnem zgornjem kotu strani, s klikom na gumb ''Naroči'' pa nadaljuje z naročilom oziroma nakupom. Tu se lahko izbran izdelek odstrani, spremeni količino in spremlja znesek nakupa ter stroške dostave. V nadaljevanju kupec izpolni še kontaktne podatke, osebne podatke in podatke za dostavo blaga ter izbere način dostave/prevzema in način plačila.

S kljukico v polju ''IZJAVA'' se kupec strinja z ''naročilom z obveznostjo plačila'' in z vsebino ''Splošni pogoji poslovanja''.

Ko je kupec z izbranimi izdelki zadovoljen, pošlje naročilo s klikom na gumb ''NAROČI''. Ob uspešni oddaji naročila kupec po elektronski pošti prejme potrditveno obvestilo, da je bilo naročilo poslano, in izpis naročila oziroma pogodbo o nakupu. Prav tako se ob uspešni oddaji naročila potrditveni tekst pojavi tudi na spletni strani. Če potrditvenega teksta ne vidite in hkrati ne prejmete potrditvenega obvestila na vaš elektronski naslov, pomeni, da je prišlo bodisi do tehnične napake ali napačno vnesenih podatkov. Postopek lahko ponovite, ali pa nas kontaktirate za pomoč na 05 33 51 554 ali spletnatrgovina@kristaldoo.si. Na iste kontakte nas lahko obvestite, če ste po že oddanem naročilu opazili napake ali nepravilnosti v naročilu.

 

2. Naročilo v izvedbi

Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

 

3. Blago odposlano

Ponudnik v dogovorjenem roku blago odpošlje oziroma pripravi za prevzem.