Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - PROSTI ČAS - Žari, pripomočki za žar

BOSKA SET ZA ŽAR BBQ MONACO / 3-DELNI / INOX

BOSKA 8713638058177
Naša šifra: 8713638058177
BOSKA SET ZA ŽAR BBQ MONACO / 3-DELNI / INOX
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
58,50 €
-0%
58,50 €

S pripomočki za žar BBQ Monaco boste pokazali, da ste pravi profesionalec v peki na žaru. Ti trije specializirani pripomočki so izdelani iz 100% nerjavečega jekla, z vzorcem v obliki diamanta, ki ima poleg estetska tudi funkcionalen učinek, saj omogoča boljši oprijem.

Ravna lopatka za žar (44 cm) je nepogrešljiva pri peki burgerjev, mesa in zelenjave, saj jih boste z njeno pomočjo hitro in enostavno obrnili ter po potrebi sploščili. Dolg ročaj ohranja vaše roke vedno varne pred virom toplote.

Profesionalna pinceta za žar dolžine 35,5 cm, omogoča enostavno rokovanje s kosi mesa, rib in zelenjave na žaru. Zahvaljujoč koničasti konici in diamantnemu vzorcu je natančno delo, kot je obračanje piščančjih peruti, škampov in rezin jajčevcev, enostavno.

Klešče za peko na žaru (47,5 cm ) so edinstvene zaradi svojega nezlomljivega mehanizma. Zahvaljujoč zobcem, funkciji prijema in diamantnemu vzorcu imate dodaten oprijem hrane, ki bi sicer zdrsnila z vašega orodja za peko na žaru.

Boska pripomočki za peko na žaru z brezčasnim dizajnom so testirani in odobreni s strani strokovnjakov. Lahko se uporablja med peko na žaru, pa tudi v kuhinji. BBQ Monaco pripomočke za žar uporabljajo številni kuharji in strokovnjaki za žar. Po uporabi jih lahko pomijete v pomivalnem stroju.

Lastnosti

Material nerjaveče jeklo 18/10
Primerno za pranje v pomivalnem stroju DA
Število kosov 3
Blagovna znamka Boska
Linija MONACO