KAKOVOST JE NAŠE VODILO

Veleprodaja

Podjetje Kristal d.o.o. Renče je zastopnik za vodilne svetovne proizvajalce izdelkov iz porcelana, nerjavečega jekla in stekla ter kuhinjske in okrasne keramike.

Na sedežu podjetja v Renčah imamo velik razstavni prostor, ki se razteza na skoraj 300 kvadratnih metrih, in približno 1000 kvadratnih metrov veliko skladišče za potrebe grosistične prodaje. To nam omogoča dobre nabavne vire in organizirano potniško mrežo. Ravno ta fleksibilnost podjetja nam je omogočila, da smo si na območju celotne Slovenije pridobili velik tržni delež.

Naši kupci so različni. Oskrbujemo trgovske verige, trgovine, kmetijske zadruge, butike, gostince (bari, hoteli, restavracije), cvetličarne, urarne, domove ostarelih, vrtce, šole in številne druge. Svetujemo pa vam tudi pri izbiri poslovnih daril.

Ves čas imamo na zalogi več kot 8000 artiklov, hkrati pa se z vedno novo ponudbo prilagajamo potrebam naših kupcev.
Naša ponudba vam je na voljo v različnih cenovnih razredih. Prepričani smo, da bomo skupaj našli pravo rešitev za vas in vam ponudili optimalno možnost sodelovanja. Ponudbo vedno prilagodimo vašim željam in potrebam, artikle ki jih potrebujete, pa dostavimo v najkrajšem možnem času.

Bližina sosednje Italije in dobro sodelovanje z dobavitelji iz različnih držav (večinoma iz Italije, Nemčije, Španije, Francije…) pa nam omogočajo hitro slediti najsodobnejšim modnim trendom na področju izdelkov za dom.

 

Zastopamo vodilne svetovne proizvajalce ...